ElisaCura

Wie is ElisaCura

In de geschiedenis van ElisaCura schuilt een passie voor zorg die vele jaren teruggaat: het begon allemaal met de enthousiaste reactie van een oudere dame die verlangde naar massage, wat Claudia nieuwsgierig maakte naar de vele mogelijkheden die massage te bieden heeft.

Geïnspireerd door deze ontmoeting volgde Claudia verschillende opleidingen en cursussen om haar kennis te vergroten en haar vaardigheden te ontwikkelen. In september 2018 moedigde iemand haar aan: “Waarom begin je niet voor jezelf?” In december van datzelfde jaar nam Claudia de stap naar ondernemerschap.

Op 15 januari 2019 openden we met veel enthousiasme de deuren. Echter, kort daarna brak de COVID-19-pandemie uit, wat resulteerde in een gedwongen sluiting van zes maanden. Tijdens deze uitdagende periode ontvingen we ongelooflijke steun van onze cliënten, wat de vastberadenheid om door te zetten alleen maar versterkte.

Ondanks de tegenslagen bleven we investeren in extra opleidingen. Claudia voltooit de opleiding sporttherapie eind maart 2024. Daarom werken we nu niet alleen in de praktijk, maar ook bij diverse sportclubs en bedrijven.

En op 1 augustus 2023 j.l. openden we vol trots onze nieuwe locatie! We kijken met trots terug op waar we zijn begonnen en zijn nieuwsgierig naar de toekomst. Onze passie voor zorg en welzijn blijft de drijvende kracht achter ons werk.

ElisaCura - Massagepraktijk
ElisaCura - Massagepraktijk

Reviews

 • Deelnemers

  Ringvaart Regatta

  Hartstikke bedankt voor het masseren bij de Ringvaart!

 • Aaron

  Fijne behandeling gekregen bij ElisaCura. Deze massage was echt een verlossing.

 • Joop

  Ik heb heel veel vooruitgang gehad met mijn nek super!

 • Karlijn

  Heerlijke massage, ontspannen sfeer en lekker verwarmde bank.

 • Marijke

  Heerlijke voetenspa met scrub, masker en massage en gellak op de teennagels…..kopje verse muntthee en een bonbonnetje!!!
  Wat een heerlijke 75 minuten in de watten gelegd… vol met ontspanning en luxe!!

 • Monique

  Ik loop weer op wolken en mijn teennagels zien er weer netjes uit, strak in de gellak!!

 • John

  Eindelijk weer eens pijnvrij geslapen, ik had veel eerder moeten komen. Bedankt!

 • Zorgpersoneel

  Verzorgingshuis in Scheveningen

  Heel erg bedankt voor jouw inzet vandaag, het personeel is zeer tevreden.

 • Joyce en Ton

  Wij hebben de Zweedse massage als fijn ervaren! De sfeer en de accommodatie waren uitstekend. De eigenaresse is zeer professioneel en attent.